Thursday, April 30, 2009

Ți s-a aprins becul?


Salutare! Compania pentru care echipa 10 minute trebuie să facă o campanie de advertising este... Recolamp. Recolamp este o asociație non-profit înființată în septembrie 2007 de Philips România, Osram România, GE Hungary ZRT și Narva S.R.L.

Obiectivele campaniei sunt, conform brief-ului, creșterea notorietății Colțurilor Verzi în rândurile publicului larg și obținerea din partea acestuia a unei atitudini pozitive față de colectarea selectivă.

Colțurile Verzi sunt puncte publice de colectare a deșeurilor provenite de la surse de lumină. 

Campania noastră începe din acest moment, când începem să îi informăm pe toții vizitatorii blogului despre colectarea și reciclarea deșeurilor provenite de la sursele de iluminat (tuburile fluorescente de tip neon, ”becurile economice”, sursele de iluminat cu descărcare în gaz). 

De ce trebuie colectate? În primul rând pentru că este spre binele populației. Sursele de iluminat au în compoziția lor substanțe ce pot deveni periculoase pentru mediul înconjurător și pentru sănătatea oamenilor dacă sunt depozitate necorespunzător după ce s-au ars. 

În al doilea rând, pentru că, odată cu acceptarea României în UE, avem obligația de a colecta și a recicla deșeurile. 

Pentru mai multe informații despre impactul DEEE (deșeuri ale echipamentelor electrice, electronice și electrocasnice) asupra mediului, motivele pentru care trebuie să reciclăm și beneficiile reciclării pe www. recolamp.ro la secțiunea RECICLEAZĂ.


6 comments:

  1. Baftă! Pe cât este de interesant brieful, pe atât este de greu.

    ReplyDelete
  2. să fie! :) referitor la dificultatea brief-ului, sperăm să îi facem față cu bine.

    ReplyDelete
  3. Bafta! (Si intentionati sa pastrati "Ti s-a aprins becul?" drept tagline? Cade cam greu la stomac ca sa zic asa, deci cam greu sa-l vedeti vreodata devenind un snowclone memorabil. ;) )

    - Prietenul Mutual -

    ReplyDelete
  4. salutare, prietene! să fie! ”ți s-a aprins becul?” este doar titlul acestui articol. ;) mulțumim pentru feedback, vom ține cont de el.

    ReplyDelete
  5. Foarte bine!
    Iasiul a ridicat multe sprancene (intr-un sens bun, bineinteles) asa ca multi asteapta cu nerabdare urmatoarea "disertatie" :)
    La mai mare!

    - Prietenul Mutual -

    ReplyDelete
  6. interesant brieful, insa foartre dificil

    ReplyDelete