Thursday, April 16, 2009

POZE, POze, poze...

Cristina a pus poza cuminte, insa ceea ce trebuie sa vedeti cu adevarat, este aceasta poza, adevarata poza care surprinde bucuria unui nou inceput(speram noi):



Si... de la stanga la dreapta o sa incep, pe roluri:
-Valentin, dupa cum puteti observa desigur, dansa Lambada cu degetele aratatoare indreptate spre inainte(cica asa e la moda, zice el). In plus i se intampla destul de des in ultimul timp sa faca asa, cand se bucura.
-Codrina, foarte expresiva, priveste atenta la ce are Anca mai scump la mustata. De fapt Anca nu are asa ceva, foooaiii, oare unde se uita Codrina?!
-Cristina, sincer sa fiu, nu prea stiu ce face, cred ca se bucura de mucegaiul de pe perete... Ea de fapt este autoarea la ceea ce se vede in spate, calcul ala urat de pe tabla, prin care ne explica cum e ea de fapt ruda cu Valentin...
-Anca, a.k.a. as pAnca, se gadila singura. Dupa cum ii puteti observa mainile si expresia fetei, e intr-adevar in extaz...
-Tuku, eheeee, Tuku e cel mai cuminte, el doar se sperie de ce vede in jur, dar in acelasi timp preia din extazul Ancai, care il invata foarte clar, dupa cum vedeti, sa se gadile singur! Parca e elefantul care se sperie de soarec.
Am tras oleak de noi! Si cu asta am spus tot! Daca mai aveti voi de adaugat ceva, chiar va invit... Voie buna!

1 comment: