Tuesday, April 7, 2009

De unde vine creativitatea asta?

In fiecare dimineata fiecare dintre noi se trezeste cum poate, unul mai somnoros ca altul. Dupa acest indelungat proces de trezire, care este scurtat uneori prin adormire rapida, urmeaza un mic-mic- mic-mic dejun intrerupt de inevitabilul "...si jumatate", ora la care ne intalnim sa mergem la facultate.
Si de aici incepe "veselia"...
Ca e vremea, ca e cursul de managent financiar, ca pe Copou se circula greu, ca avem o discutie despre cine stie ce subiect...sau ca intarzie Cristina, eu (Valentin- imi pare bine de cunostinta) si Cristina reusim sa ajungem fix la fix la facultate.
Intre timp Tuku, care sta la 150 de metri de facultate, ajunge inaintea noastra in sala de curs si se aseaza "intamplator" langa Codrina, asta in cazul in care prinde si el un loc, Codrina fiind prima care ajunge la facultate.
Cam asa incepe o zi de marti.
Dupa curs, sau in timpul cursului, ne dam seama ca nu am mai vorbit de muuulllt timp si asa iese la iveala creativitatea... despre orice si oricare. Fiecare are ceva de zis despre un subiect comun (cum ar fi legendarul papagal verde vazut de Tuku prin parc si care scoate sunete ciudate) sau un subiect mai nou cum ar fi despre un proiect, despre cei 7 copii pe care eu visez sa-i fac, despre pozele cu noi facute de Codrina. Nu trebuie sa uitam nici discutiile contradictorii care ne fac sa fim "Eu si Tuku" impotriva "Codrinei si a Cristinei". Problema se complica pentru baieti atunci cand apare si Anca dar trecem cu vederea acest aspect. Astfel pentru noi creatvitatea se naste din fiecare moment, din viata de zi cu zi in legatura cu orice.
Printre aceste subiecte a aparut recent si acest concurs: Olimpiadele Comunicarii, care a facut ca aceasta "boala" a.k.a. "creativitate" sa se manifeste oricand, oriunde si oricum totul pornind de la "Mi-a venit o idee...sau, daca ma gandesc mai bine, doua!"

2 comments:

  1. Eu nu întârzii, vii tu prea devreme. Ai uitat să zici că eu și Codrina vă batem pe tine și pe Tuku la tarlem. :D

    ReplyDelete
  2. se intampla ca si cei mai buni sa piarda...tinand cont ca aveati noroc incredibil, in special tu, cred ca vrajeai cartile. Si da, ai dreptate: tu nu intarzii, e diferenta de fus orar intre camine:)

    ReplyDelete