Monday, April 13, 2009

O alta abordare...

Toti vorbim de creativitatea asta, atat de des, e atat de prezenta in jurul nostru, incat nici nu o mai luam in seama uneori... Si noi, care scriem pe acest blog, astazi, radeam pe tema asta: "ce atata creativitate dom'le?..." Dar daca omul nu ar fi fost creativ, nu ar fi inventat povestea, nu ar fi inventat televizorul, nu ar fi inventat internetul, nu l-ar fi inventat pe Fat-Frumos si pe Ileana Cosanzeana; oricum, desi o sa fac o trecere brusca si surprinzatoare, unde vroiam sa ajung era la Youtube. Baietii astia sunt un fel de Ileane Cosanzeana, printre alte mii de site-uri neplacute si nefolositoare. Stau bine, si sunt "vizitati" zilnic de milioane de oameni, dar au vrut mai mult, si s-au gandit la o nisa de piata, o nisa neacoperita pe care sa o valorifice. Si asa au cugetat, (:P) sa-i faca Ilenei Cosanzene(youtube.com) o sora mai mica, pe care sa o trimita la scoala; si a aparut YoutubeEdu.
Un site ce pastreaza acelasi spirit, insa care iti ofera acces la informatii specializate pe domeniul educatiei: trainiguri pe diferite domenii (dezvoltare personala, cariera), canale ale diferitelor facultati (Harvard), filmulete documentare si multe altele. E abia la inceput, mai are de "crescut" insa eu unul cred ca ar trebui urmarit deoarece promite! V-o prezint pe Cosanzeana Mica si Scolita: http://www.youtube.com/edu.

2 comments:

  1. Salutare iesenilor :) Si eu mis originar de prin zona Moldovei.
    Dau si eu o leapsa mai departe. Dați 10 motive pentru care ati participa la Olimpiadele Comunicarii. Trimiteți leapsa mai departe la încă 3 participanți/echipe

    ReplyDelete
  2. Un cuvant: LEAPSA!!!!!!

    Dați 10 motive pentru care ati participa la Olimpiadele Comunicarii, trimiteți leapsa mai departe la încă 3 participanți/echipe.

    Va urez o zi popcorniceasca!

    ReplyDelete